Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، براساس داده‌های کمیسیون ملی بهداشت (NHC) چین ، بیش از ۹۶۹ میلیون نفر از مردم این کشور یا حدود ۶۹ درصد از کل جمعیت این کشور تا روز دوشنبه به طور کامل در برابر کووید ۱۹ واکسینه شده‌اند.

وو لیانگیو، معاون بخش کنترل و پیشگیری از بیماری‌های کمیسیون ملی بهداشت، روز سه شنبه در یک نشست خبری در پکن گفت: در مجموع، بیش از ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۱ میلیارد دز واکسن کووید ۱۹ در سراسر کشور تزریق شده است.

به گفته وی، بیش از ۱.۰۹ میلیارد نفر یا حدود ۷۷.۶ درصد از کل جمعیت کشور حداقل یک دز  واکسن دریافت کرده‌اند.

وو لیانگیو افزود: نزدیک به ۱۶۲.۳ میلیون دز واکسن  کووید ۱۹ برای خردسالان بین ۱۲ تا ۱۷ سال تزریق شده است.

هدف چین دستیابی به مصونیت گله‌ای تا پایان سال جاری است. به گفته ژونگ نانشان، رئیس کمیسیون ویژه کارشناسان کمیته دولتی بهداشت و درمان چین، این کشور برای رسیدن به این هدف به واکسیناسیون بیش از ۸۰ درصد جمعیت خود احتیاج دارد.

* چه چیزی پشت سر افزایش نرخ عفونت در میان کودکان در ایالات متحده است؟

 بر اساس داده‌های آکادمی پزشکان آمریکا، ایالات متحده تا ۲۶ آگوست، ۴.۷۹ میلیون مورد کووید ۱۹ را در بین کودکان گزارش کرده بود و تنها در یک هفته قبل از آن، بیش از ۲۰۰ هزار ابتلای جدید میان کودکان گزارش شده بود.

وانگ چینگ هوآ، کارشناس ارشد برنامه ایمن سازی در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های چین (CDC) در مورد دلایل افزایش نرخ ابتلا به کووید ۱۹ در کودکان  آمریکایی گفت: کارشناسان بهداشت چینی به این وضعیت توجه کرده‌اند و نکاتی دریافته‌اند: عمدتا سه دلیل پشت این قضیه وجود دارد؛ در مرحله اول، نوع دلتا  با شدت سرایت بیشتر در بسیاری از کشورها به گونه غالب تبدیل شده است. ثانیاً، واکسیناسیون با افراد مسن و سایر گروه‌های اولویت‌دار آغاز شد. کودکان به طور رسمی در این طرح گنجانده نشده‌اند و دیر واکسینه می‌شوند. بنابراین نسبت کودکانی که در برابر ویروس ایمن هستند نسبتاً کم است. ثالثاً، اقدامات پیشگیری و کنترل به میزانی که باید، سختگیرانه نبوده است که این امر باعث افزایش میزان عفونت در کودکان می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: کودکان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۷۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت را به عنوان رییس ستاد برگزاری هفته ملی جمعیت در سال 1403" منصوب کرد.در این حکم آمده است؛

جناب آقای دکتر حسین فرشیدی
معاون محترم بهداشت وزارت بهداشت

با توجه به اینکه کشور عزیزمان در تهدید بحران سالخوردگی جمعیت قرار دارد و در راستای تأکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر افزایش نسل، جوانی جمعیت و حمایت از خانواده به عنوان یکی از اصلی ترین اولویت های مسئولان کشور و نیز نقش بی بدیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه و در آستانه برگزاری دومین رویداد جایزه ملی جمعیت، به موجب این ابلاغ، به سمت «رییس ستاد برگزاری هفته ملی جمعیت در سال 1403» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب می شوید.

ضروری است با برنامه ریزی مناسب و منسجم و همچنین جلب مشارکت همه نهادهای ذیربط و مردمی در امر جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، شاهد برگزاری هر چه با شکوه تر این هفته، برای آگاهی‌ بخشی به عموم اقشار مردم، به ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی سراسر کشور باشیم.

توفیق جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند