Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:11:10 GMT

راهکار چین برای تشویق به فرزندآوری

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۴۵۸۹

راهکار چین برای تشویق به فرزندآوری

ایسنا/خراسان رضوی چین روز سه‌شنبه، ۱۶ آگوست، با هدف ترغیب خانواده‌ها به داشتن فرزندان بیشتر، امتیازات زیادی را اعلام کرد زیرا نرخ تولد در این کشور به پایین‌ترین حد خود رسیده و مقامات هشدار داده‌اند که جمعیت این کشور تا سال ۲۰۲۵ شروع به کاهش خواهد کرد.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، پرجمعیت‌ترین کشور جهان با یک بحران جمعیتی قریب‌الوقوع مقابله می‌کند زیرا نیروی کار آن به سرعت در حال پیر شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین با کندی اقتصاد و ضعیف‌ترین رشد جمعیت در دهه‌های اخیر مواجه است.

اگرچه پکن در سال ۲۰۱۶ به قانون تک‌فرزندی خود پایان داد و سال گذشته به زوج‌ها اجازه داد سه فرزند داشته باشند، نرخ زاد و ولد در طول پنج سال گذشته کاهش یافته است.

دستورالعمل‌های سیاستی که کمیسیون ملی بهداشت منتشر کرد، از دولت‌های مرکزی و استانی می‌خواهد که هزینه‌های مربوط به سلامت باروری را افزایش دهند و خدمات مراقبت از کودکان را در سراسر کشور بهبود بخشند.

آن‌ها از دولت‌های محلی می‌خواهند که «اقدامات فعال حمایت از باروری» از جمله ارائه یارانه‌ها، تخفیف‌های مالیاتی، بیمه درمانی بهتر، حمایت از آموزش، مسکن و اشتغال برای خانواده‌های جوان را اجرا کنند. تمام استان‌ها همچنین باید اطمینان حاصل کنند که تا پایان سال مهد کودک‌های کافی برای کودکان ۲ تا سه ساله فراهم می‌کنند تا کمبود شدید خدمات مراقبت از کودک را کاهش دهند.

شهرهای ثروتمند چین برای تشویق زنان به داشتن فرزندان بیشتر، اعتبارات مالیاتی و مسکن، مزایای آموزشی و حتی مشوق‌های نقدی اختصاص داده‌اند و آخرین دستورالعمل‌ها دنبال آن است که همه استان‌ها را به اجرای چنین اقداماتی سوق دهد.

بر اساس داده‌های اداره ملی آمار نرخ زاد و ولد در چین طی سال گذشته به ۷.۵۲ تولد در هر ۱۰۰۰ نفر کاهش یافت.

هزینه‌های بالاتر زندگی و تغییر فرهنگی با رشد افراد به خانواده‌های کوچکتر به عنوان دلایل کاهش تعداد نوزادان ذکر شده است.

مقامات بهداشتی اوایل این ماه هشدار دادند جمعیت چین تا سال ۲۰۲۵ شروع به کاهش خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی چین فرزندآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند

یاسر محمد جونی معاون سیاسی اجتماعی فرماندار گتوند گفت: فرزند آوری و جوانی جمعیت یکی از اهداف عالیه دولت است، که این موضوع در سطح کشور، استان و خاصه شهرستان گتوند از اهمیت بالایی برخوردار است.

او می گوید: از ادارات مربوطه در شهرستان انتظار می رود بیش از پیش در این رابطه اهتمام بیشتری داشته باشند و در فرهنگ سازی و ترویج فرزند آوری و جوانی جمعیت تلاش بیشتری داشته باشند.

 میلاد صافی معاون شبکه بهداشت و درمان گتوند گفت: فرزند آوری یک مبحث گسترده ای است، که ما نمی توانیم یک ارگان را در این خصوص دخیل بدانیم، بلکه از حاکمیت تا وضعیت اقتصادی و معیشتی و ...به این موضوع ارتباط مستقیم دارند، که مرکز بهداشت درمان گتوند در خصوص فرزند آوری و جوانی جمعیت در سطح شهرستان برنامه هایی را شروع کرده است.

معاون شبکه بهداشت و درمان گتوند گفت: در سال ۱۴۰۲ مرکزهای مشاوره ازدواج، باروری و آمادگی های زایمان در سطح شهرستان مداوم برقرار بوده است، که پیرو همین مسئله مقرر شده است که در سال ۱۴۰۳ دو مرکز مشاوره فرزند آوری و جوانی جمعیت در شهرهای جنت مکان و سماله دایر شود.

او می‌گوید: هدف از ایجاد مراکز مشاوره در سطح شهرستان گتوند، برای مشاوره و آموزش دادن به خانواده ها در خصوص فرزند آوری و جوانی جمعیت است.

معاون شبکه بهداشت و درمان گتوند گفت: در سال ۱۴۰۱ مرکز بهداشت و درمان  در سطح شهرستان ۶۸ درصد به خانواده ها مشاوره داد، که در سال ۱۴۰۲ به ۹۶ درصد رسیده است، امیدواریم که در سال ۱۴۰۳ این مشاوره هادر سطح شهرستان افزایش پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • نجم‌الدین شریعتی:ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری